Сканер Junior отримує повну графіку

Актори віком 14-17 років є складною для вимірювання аудиторією. Їх характер знаходиться на етапі формування. При визначенні рівня схильності таких Акторів до управлінської діяльності за допомогою сканера "Ваш управлінський потенціал" система Personnel Scanner IRUS виводила лише цифровий показник без візуалу "Поле індивідуальних управлінських якостей 9 шкал". Це зменшувало кількість шкал для формування кінцевої характеристики таких Акторів у форматі "Карта ІРУС".

Починаючи з 2021 року прийнято рішення додати до цифрового показника і візуальну форму. Нова візуалізація отримала назву "Junior". Поле побудоване на базовому алгоритмі Поля "General" для категорії 18+ і на початковому етапі буде використовуватися в роботі з Акторами, які входять до лідерських шкіл старшокласників та Лідерів учнівського самоврядування. Рішення стосовно доцільності застосування "Junior" для всіх Акторів 14-17 років буде прийняте після додаткового аналізу. 

Візуалізація Поля "Junior" виконана з використанням кольорової гами Illuminating та Ultimate Gray, яку Інститут Panton визначив кольорами 2021 року.

 

Робота з ІРУС

Замовте вправи, які допоможуть визначити та покращити ваші управлінські навички

Дізнатися більше