"Бесіди про сучасне управління".

Проект "Бесіди про сучасне управління" стартував у 2015 році. За цей час ми відзняли і розмістили на нашому Ютюб-каналі "Центр современного управления ИРУС" та на сторінці Центру в мережі Facebook 26 відеороликів про найбільш важливі, на нашу думку, аспекти практичного управління.

Саме практичного, а не популярного, модного, замаркетованого, яким насичені простори Інтернету та книжки про те, як на прикладі успішних просто і легко самому стати успішним. В рамках відеоБесід ми вели мову про такі не звичні для висвітлення теми як самотність менеджера, кураж керівника, интуїція лідера, хабарі як метод отримання потрібного результату, інші теми реального, а не книжного управління.

Проект відеобесід Центру ІРУС продовжується. Сьогодні ми ведемо мову про нові підходи в управлінні підлеглими покоління Z, готуємо випуски про доцільність використання в менеджменті "м'яких навичок", soft skills.

Черговий відеоподкаст буде присвячений питанню мультикультурної толерантності підлеглих. Польові дослідження ІРУС в цьому напрямку демонструють тривожні тенденції, які існують в українському суспільстві. 

Центр ІРУС визначив своєю місією створення умов для формування в Україні нової управлінської школи. Шлях до цього тернистй і часто не вдячний. Але ми не звернемо з нього.  

Робота з ІРУС

Замовте вправи, які допоможуть визначити та покращити ваші управлінські навички

Дізнатися більше